Que inclou la quota?

La quota inclou entrenaments pels dies del calendari de cada categoria hivern i estiu i Llicencia FAE (amb asseguranca).

Que no inclou la quota?

La quota no inclou per la categoria Juniors i Veterans la Llicencia FIS (per competir en curses internacionals) 25 Euros.

Teniu un servei de transport a pistes?

Si, però s'ha de reservar amb antelació i te un preu de 6 Euros per corredor, un viatge anada i tornada. Durant les vacances escolars transport es gratuït de dilluns a divendres. Les categories Pre-Pollets i U8 no poden utilitzar el servei de transport.

Pot participar el meu fill en els entrenaments fisics de hivern?

Tenim un programa de fisics per les categories U10, U12, U14, U16, Surf i Multi, que esta inclos en la quota. Teniu un calendari amb horaris a la categoria corresponent. Es necessita fer una inscripcio al despatx del club.

Pot participar el meu fill en les activitats de €™estiu?

Tenim activitats programades per totes les categories exceptuant Pre-Pollets. Les activitats entre setmana i el cap de setmana durant els mesos de Juny, Juliol, Setembre, Octubre i Novembre estan inclosos en el preu de la quota. Estatges de esqui es cobren per separat i el preu depen dels costos de l' hotel, transport, forfets i despeses del entrenador.

Tinc dubtes, amb qui puc parlar?

El club te una Junta que estan sempre a la disposicio dels socis o podeu contactar amb Juliet. Ella esta disponible a Grau Roig els dies de esqui o es pot contactar amb el despatx de dilluns a divendres.

Quin son els horaris d’entrenament durant la temporada d’hivern?

Els horaris són: Pre-Pollets 9h30 - 13h30; U8 9h00 - 13h30.
Totes les altres categories: 9h00 - 14h00

On teniu al local del club a pistes?

El nostre local es troba al Cubil, Sector Grau Roig, Grandvalira.