Home » el Club » Categoria U14-U16 Tecnificació Categoria U14-U16 Tecnificació

INFORMACIÓ CATEGORIA

Catorze corredors de les categories U14 i U16 formen part del nostre grup de tecnificació.

Tecnificació, un programa d'esqui estudi, que permet als participants esquiar entre setmana mentre mantenen els seus estudis. L'objectiu principal del programa és ser seleccionat al programa nacional (FAE) com un corredor FIS Junior després de 4 anys.

Els participants poden ser seleccionats per participar en aquest programa basat en punts de la FAE, i també ha de ser bon estudiant.  La majoria dels nens son estudiants de l'Escola Andorrana d'Ordino, encara que també hi ha estudiants del Lycee Comte de Foix. El nombre total d'estudiants d'Andorra que participen en aquest programa d'esqui estudi es d'aproximadament 55.

El nostre grup de 14 es divideix en les categories U16 i U14, i compta amb 3 entrenadors.  Els participants hauran d'esquiar un mínim de 30 dies a l'estiu/tardor (pre-temporada) i també 5 dies a la setmana durant la temporada d'hivern des de desembre fins a abril.  Els punts específics de la FAE s'han de reunir cada any per continuar en el programa.

Per obtenir més informació sobre l'estructura i l'accés a aquest grup, consulteu el document adjunt o contacteu amb Xavi Coll (coordinador de tecnificació) a la FAE.

Reglament Tecnificació Temporada 2018-2019