Home » el Club » Voluntaris Voluntaris

L'èxit dels nostres esdeveniments es deu a la dedicació dels nostres voluntaris i col.laboradors.

Aquestes persones estan obligades a ser socis de l'ECPCGR, i reben tots els nostres avantatges de ser socis per 30 euros anyals.

Donem la benvinguda a totes les persones que vulguin formar part de la nostre organització d'esdeveniments professionals.

Els voluntaris han de col.laborar en diferents rols, que poden incloure tots o alguns dels següents :

  • distribució i recollida de dorsals, àrbitre de sortida i arribada, cronòmetre manual, manteniment de pista, preparació de sortida i arribada, organitzador de la sortida, col.locació dels resultats, secretaria de cursa, manteniment de portes, distribució de llistats de sortida, distribució dels entrepans als treballadors i entrega de premis.  No es requereix experiència prèvia, li proporcionarem tota la informació i preparació necessaris.

Aquesta temporada celebrarem 14 esdeveniments a Grau Roig / Pas de la Casa. Els voluntaris que treballen més del 50% dels esdeveniments poden rebre un forfet d'esqui de temporada. En molts esdeveniments, els voluntaris reben un regal o record de la cursa com ara una samarreta.

Si desitgeu formar part del nostre equip, poseu-vos en contacte amb la nostra oficina per correu electrònic : info@esquiclubpcgr.com o al telèfon +376832067

Calendari Curses Temporada 2021-2022